Τρίκαλα: Μια ηλικιωμένη γυναίκα «έριξε» από το μπαλκόνι της 10.000 ευρώ σε απατεώνες

by Εύα Ζαχαριάδη

Τρίκαλα: Ηλικιωμένη πέταξε από το μπαλκόνι 10.000 ευρώ σε άγνωστους

Άλλο ένα θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Τρίκαλα. Το νέο περιστατικό απάτης κατεγράφη χθές το πρωί, στο κέντρο της πόλης.

Τα κυκλώματα απατεώνων που τρομοκρατούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι συγγενικά τους πρόσωπα ενεπλάκησαν σε τροχαίο και απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά για να υποβληθούν σε εγχείρηση, συνεχίζουν ακάθεκτα το «έργο» τους.

Τελευταίο τους θύμα ήταν μια ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, στην οποία τηλεφώνησαν άγνωστοι το πρωί της Δευτέρας και της ζήτησαν 10.000 ευρώ, δήθεν για να χειρουργηθεί ο γιος της που της είπαν ότι πέσει θύμα τροχαίου.

Τρίκαλα: Μια ηλικιωμένη γυναίκα «έριξε» από το μπαλκόνι της 10.000 ευρώ σε απατεώνες

Τρίκαλα: Από το μπαλκόνι της πέταξε στους αγνώστους 10.000 ευρώ

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε στην άκρη το ποσό που απαίτησαν κι έτσι εκείνοι της είπαν ότι θα περάσουν από το σπίτι για να το πάρουν.

Πράγματι, λίγη ώρα μετά, της χτύπησαν το κουδούνι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι της και πέταξε στους αγνώστους… 10.000 €, με τους ίδιους να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αποκαλύφθηκε ο γιος της έχαιρε άκρας υγείας, ενώ μετά το περιστατικό πήγαν μαζί στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν την απάτη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν