Τροχαίο Αθήνα: Ντελιβεράς εκσφενδονίζεται από αυτοκίνητο που περνά με κόκκινο φανάρι

by Τόνια Τζαφέρη

Τροχαίο Αθήνα: Ντελιβεράς εκσφενδονίζεται από αυτοκίνητο

Τροχαίο Αθήνα: Δυστυχώς στην χώρα μας καθημερινά παρατηρούνται τροχαία ατυχήματα. Είτε από απροσεξία, είτε από ταχύτητα. Αυτήν την φορά, κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην καρδιά της Αθήνας καταγράφει καρέ – καρέ τη στιγμή της σύγκρουσης. Η ώρα είναι λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, 30.05.2021, με την κυκλοφορία στη διασταύρωση να γίνεται χωρίς προβλήματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, από την κίνηση των οχημάτων ανάβει κόκκινος σηματοδότης. Για τα οχήματα που ανεβαίνουν το δρόμο. Μάλιστα το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα έχει σταματήσει στο κόκκινο. Ταυτόχρονα μηχανές και ΙΧ διασχίζουν κάθετα την διασταύρωση.

Όμως ο οδηγός ενός μαύρου αυτοκίνητο παραβιάζει το κόκκινο φανάρι. Εμβολίζει με μεγάλη ταχύτητα τον διανομέα. Από την σφοδρή σύγκρουση ο ντελιβεράς εκσφενδονίζεται δεκάδες μέτρα μακριά. Ενώ ο οδηγός του οχήματος έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο πέφτει πάνω σε ένα σταθμευμένο λευκό αυτοκίνητο.

Τροχαίο Αθήνα: Ντελιβεράς εκσφενδονίζεται από αυτοκίνητο

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του διανομέα μετά το τροχαίο.Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον ντελιβερά βγήκε από το αυτοκίνητο. Ενώ προς το σημείο του διανομέα έτρεξαν πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον διανομέα, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστη κατάσταση της υγείας του. Ευχόμαστε πραγματικά, να είναι καλά στην υγεία του και να αναρρώσει πλήρως. Επιστρέφοντας γρήγορα σε μια άλλη δουλειά, περισσότερο ασφαλής.

Το βίντεο του συγκλονιστικού τροχαίου της Αθήνας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα