Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: O Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Μονογυιού – Τι του ψιθύρισε

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: Βρέθηκε στο τραγικό σημείο του δυστυχήματος

Νέες πληροφορίες μας έρχονται από το τραγικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού με την μοιραία Φεράρι, που μόλις είχε πάρει στα χέρια του.

Αυτόπτης μάρτυρας στο σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης 13/1, που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, ήταν ο Stan όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” του MEGA.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι βγήκε από το αυτοκίνητο του, έτρεξε προς το σημείο και ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού, από τη θέση του συνοδηγού. “Μου είπε “πονάω”…”, ανέφερε ο Stan, προσθέτοντας ότι “είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταν για το τροχαίο του Τζώρτζη

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter ο Stan αποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σοκαριστικό τροχαίο. «Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του.

«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

Ο Stan δήλωσε χαρακτηριστικά προκαλώντας σοκ με την περιγραφή του: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν το ήξερα το παιδί. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό μου και πηγαίναμε προς Κορωπί. Ξαφνικά είδαμε αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα, να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο.

Σταν: ” Παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Είχε ξεκινήσει η φωτιά”

Ήταν πολύ δύσκολο γενικά. Εγώ με το που το είδα αυτό το πράγμα έφυγα από τη λωρίδα, πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο. Παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Είχε ξεκινήσει η φωτιά, βγήκα από το αμάξι έντρομος και έτρεξα προς τη Ferrari που είχε χτυπήσει. Άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της απλά ήταν ζαλισμένη από το ατύχημα. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου».

«Ανατρέχω στις αναμνήσεις και είμαι κάπως… Προσπάθησα να τραβήξω την κοπέλα από τις μασχάλες και πήγα λίγα μέτρα μακριά. Το αυτοκίνητο είχε πάρει πάρα πολλή φωτιά. Την ξάπλωσα στο έδαφος, την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε ότι πονάει, ότι δεν βλέπει. 

Παρατήρησα ότι τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει απεγκλώβισαν και το άλλο παλικάρι, το οποίο φαινόταν ότι δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος. Φοβόμασταν γιατί μπορούσε να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Πραγματικά δεν ξέρω το πώς έγινε και γιατί έγινε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγω από το αυτοκίνητο και να βοηθήσω» περιέγραψε ο τραγουδιστής. 

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη