Τρύπες Καραμανλή: Τα ρεύματα κυκλοφορίας θα είναι έτοιμα το Σάββατο 24 Απριλίου

Τρύπες Καραμανλή: Τα έργα ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου και ολοκληρώνονται σύντομα

Τρύπες Καραμανλή: Το ερχόμενο Σάββατο 24 Απριλίου θα δοθούν στην κυκλοφορία τα ρεύματα της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου. Τα έργα ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου και υπήρχαν σαφείς οδηγίες του Περιφερειάρχη για επίσπευση των εργασιών. Εξαιτίας των κατολισθλήσεων, είχε αυξηθεί η επικινδυνότητα για τους οδηγούς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης είναι την Παρασκευή 23 Απριλίου. Ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης διαπίστωσε ότι τα έργα κοντά στις σήραγγες στη Βάρκιζα είναι σε φάση αποπεράτωσης.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε χαρακτηριστικά «Κινηθήκαμε άμεσα για την αντιμετώπιση του, λόγω της οξυμένης κατάστασης. Στόχος μας ήταν να δράσουμε αποτελεσματικά και επισπεύδοντας τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία της αγοράς των όμορων περιοχών αλλά και να αποδοθεί η κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό».

Τα δίχτυα τοποθετούνται ήδη από τους αναρριχητές και σύντομα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα παραδοθούν με ασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Κρεωπίας Δημήτρης Κιούσης ανέφερε ότι για πρώτη φορά αίτημα για την άρση της επικινδυνότητας στην παραλιακή οδό τέθηκε πριν από 7 χρόνια. Όπως σχολίασε το έργο είναι «ιδιαίτερα σημαντικό για τους διερχόμενους οδηγούς. Τους παραθεριστές και τους μόνιμα διαμένοντες σε όλο το μέτωπο της ακτογραμμής του Σαρωνικού».

Αυτές είναι μερικές εικόνες από τις τελευταίες εργασίες των Τρυπών Καραμανλή

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο