Τσακίζει κόκκαλα η κηδεία της 19χρονης Θάλειας στη Λάρισα: Σε κλίμα οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού

19χρονη Θάλεια: Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιείται η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε άδξα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, να συνοδεύσουν την δόκιμο στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές “φιγούρες” οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά και άδικα την 19χρονη κόρη τους.

Επικήδειο λόγο αναμένεται να εκφωνήσουν ο αρχηγός της τάξης της Θάλειας Κορδαμπάλου, ο αρχηγός και ο διοικητής της σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Η κηδεία της 19χρονης Θάλειας

Θάνατος 19χρονης: «Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε»

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου. Από νωρίς το πρωί στο σπίτι φτάνουν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. “Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας”, “ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας”, “θα σε αγαπάμε για πάντα”, “καλό ταξίδι εγγονούλα μου”, είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που “ραγίζουν” καρδιές.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες