Τζόκερ στο σπίτι: Πώς να παίξετε από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή για 2,4 εκατ. ευρώ

Τζόκερ στο σπίτι: Η κατάθεση των δελτίων είναι έως σήμερα στις 21:30 το βράδυ

Τζόκερ στο σπίτι: Από το σπίτι σας χωρίς κανένα κόπο μπορείτε να διεκδικήσετε το αστρονομικό ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ. Με μία εύκολη εγγραφή και τη συμπλήρωση 5+1 αριθμών, βάζετε υποψηφιότητα για το σημερινό έπαθλο των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ!

Η κατάθεση των δελτίων ολοκληρώνεται σήμερα στις 21:30 το βράδυ, γι’ αυτό απομένει λίγος ακόμα χρόνος ώστε να πάρετε μέρος. Στις 22:00 το βράδυ, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κλήρωση είτε στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube είτε στην ιστοσελίδα https://tzoker.opap.gr/#/ είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά Τζόκερ.

Τζόκερ στο σπίτι: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε μέρος για τα 2,4 εκατ ευρώ

Δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε πάρετε μέρος και να συμμετάσχετε στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ από το σπίτι

Αρχικά θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο https://tzoker.opap.gr/#/. Η εγγραφή μπορεί είτε να πραγματοποιηθεί από υπολογιστή, είτε από τάμπλετ ή ακόμα και από κινητό. Εφόσον πατήσετε τη λέξη «εγγραφή» το μόνο που έχετε να κάνετε είναι συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και μία ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, ο λογαριασμός δημιουργείται και απαιτείται ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός. Αφιού όλα πάνε καλά, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να παίξετε κανονικά τα νούμερα που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε το δελτίο σας. Αμέσως μετά την κατάθεση του δελτίου, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο mail σας.

Καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα