Τζών Μπον Τζόβι: Άνοιξε εστιατόρια για τους φτωχούς με δωρεάν γεύματα τα οποία σερβίρει ο ίδιος

Τζών Μπον Τζόβι : Άνοιξε εστιατόρια για φτωχούς με δωρεάν γεύματα

Τζών Μπον Τζόβι : Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου διάσημοι έχουν δείξει την πλευρά της φιλανθρωπίας τους. Είτε με δωρεές, είτε με πρωτότυπες ιδέες και δράσεις που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτήν την φορά, σειρά είχε ο διάσημος τραγουδιστής Jon Bon Jovi.

Ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει εστιατόρια για τους φτωχούς. Μια πραγματικά αξιέπαινη πράξη. Προχώρησε στην ίδρυση δύο εστιατορίων, τα οποία θα εστιάζουν στην πραγματοποίηση καλών πράξεων. Δηλαδή, πράξεων, οι οποίες έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Θέλησε να προσφέρει στην κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο και έτσι το έκανε πράξη. Τα συγκεκριμένα εστιατόρια δίνουν φαγητό σε άτομα, τα οποία το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι επιζητούν εναγωνίως ένα πιάτο φαγητό για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Τα συγκεκριμένα εστιατόρια θα προσφέρουν δωρεάν γεύματα. Μάλιστα, από το συγκεκριμένο εστιατόριο έχουν τραβηχτεί στιγμιότυπα, τα οποία δείχνουν τον ίδιο να βρίσκεται στο χώρο της κουζίνας.

Ο Jon Bon Jovi συμμετέχει στη διαδικασία του μαγειρέματος των γευμάτων. Μάλιστα, ο μεγάλος τραγουδιστής δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά και να είναι ευχαριστημένος.

Δείτε φωτογραφίες από το εστιατόριο του τραγουδιστή

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο