Τζουμέρκα: Διαδικτυακό θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο χωριό – Πώς μπορείτε να το επισκεφθείτε

Τζουμέρκα: Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για όλους λόγω κορονοϊού

Τζουμέρκα: Με μία πρωτότυπη ιδέα θα γιορτάσει την περίοδο των Χριστουγέννων ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων. Ανταποκρινόμενος στις διαφορετικές φετινές συνθήκες λόγω της πανδημίας, το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργήσει φέτος μέσω διαδικτύου. Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από τους Φώτη Σπύρο και Νίκο Χρηστίδη και την εταιρία τους Long Vehicle Productions.

Το χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό θα φιλοξενήσει μία πληθώρα καλλιτεχνών και θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει το χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό, συνεργάζονται περισσότεροι από 100 επαγγελματίες από όλους τους τομείς. Για παράδειγμα, θα συμμετάσχει ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου καθώς και ο μάγος Sankara. Ακόμα θα συμμετάσχουν το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι προσβάσιμο από αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου. Θα λειτουργεί δε, 16 ώρες το 24ωρο, ενώ από τις 16:00 έως τις 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις ζωντανές έξι ώρες, τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες, ειδικά φτιαγμένο από ψυχολόγους και παιδαγωγούς.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρακολουθήσει το εξαιρετικό πρόγραμμα του χριστουγεννιάτικου διαδικτυακού χωριού, μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα. Από αύριο 12 Δεκεμβρίου, πατώντας αυτό το σύνδεσμο, θα μπορείτε να πάρετε έναν ειδικό κωδικό με τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό.

Οι ειδικοί κωδικοί θα δίνονται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2659360011 και 6936567095.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα