«Βαγγέλη, ξεκουράσου αγόρι μου…»

by Τόνια Τζαφέρη

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το ποστ της Έλενας Ακρίτα

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τι και αν έχουν περάσει χρόνια κανείς μας δεν ξεχνά τις αποκαλύψεις και τα βασανιστήρια που πέρασε ο νεαρός φοιτητής στα Γιάννενα. Όπως χαρακτηριστικά αποτυπώθηκε και σε τοίχο: “Δολοφονημένος από λεβέντες”.

Μετά από χρόνια δικαστηρίων και αναβολές λόγω covid, ο πατέρας και η οικογένεια του δικαιώθηκε. Οι κατηγορούμενοι του, κρίθηκαν ένοχοι και θα τιμωρηθούν για όσα διέπραξαν εις βάρος του Βαγγέλη.

Την αναφορά της σχετικά με το θέμα θέλησε να κάνει και η Έλενα Ακρίτα. Η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Γιακουμάκη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τη Δικαιοσύνη. Ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι σήμερα στο Εφετείο, στη δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η σκεψη και η καρδια μας όμως ειναι κοντά στους γονείς που δεν θα σφίξουν ποτέ ξανά το παλικάρι τους στην αγκαλιά τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα τους, όταν βρέθηκα ως μαρτυρας στα Γιάννενα να καταθέσω στη δίκη για τον Βαγγέλη τους… Βαγγέλη, ξεκουράσου αγόρι μου…

Ψυχούλα μου εσύ γαλήνεψε…”

Elena Akrita

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το ποστ της Έλενας Ακρίτα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo