Βαπτίστηκε 22χρονη μουσουλμάνα την Κυριακή της Πεντικοστής

Βαπτίστηκε 22χρονη μουσουλμάνα την Κυριακή της Πεντικοστής

Κυριακή της Πεντηκοστής: Βαπτίστηκε 22χρονη μουσουλμάνα

7η Ιουνίου 2020 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος Ρόδου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Πεντηκοστής. Εσπερινός της Γονυκλισίας. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ιερά Μητρόπολις Ρόδου – Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Ρόδου. Κυριακή της Πεντηκοστής 7η Ιουνίου 2020. Ώρα 7:00 – 11:00.

Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Εσπερινός της Γονυκλισίας – Βάπτιση 22χρονης.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής – Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Ρόδος – Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 07.00.
Εσπερινός της Γονυκλισίας στις 10.00.

Κατά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί Μυστήριο της Βαπτίσεως 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικόν μετά από κατήχηση του πνευματικού της γέροντος Αθανασίου Μισσού.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 7 Ιουνίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής, με βάπτιση 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικό και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας, από τον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ρόδου.

Ώρα έναρξης: 07.00

Κυριακή της Πεντηκοστής – 7η Ιουνίου 2020 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος Ρόδου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Πεντηκοστής. Εσπερινός της Γονυκλισίας. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Βαπτίστηκε 22χρονη μουσουλμάνα την Κυριακή της Πεντικοστής

Η βάπτιση της Κυριακής για την 22χρονη μουσουλμάνα

«Μέσα σε δύο μέρες μπορεί να πέσει η βροχή ολόκληρου του Οκτωβρίου»: «Καμπανάκι» για επικίνδυνα φαινόμενα – Οι περιοχές στο επίκεντρο

Χαμός σήμερα με τον Λευτέρη Πανταζή – Ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία, αλλά όλοι κοιτούσαν την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ισχυρή προειδοποίηση Καλλιάνου για επικίνδυνα φαινόμενα το επόμενο 48ωρο – Στο «κόκκινο» 5 περιοχές

«Προσοχή, δηλητήριο»: Το σημείωμα που άφησαν ο 89χρονος και η 84χρονη πριν δώσουν τέλος στη ζωή τους στη Θεσπρωτία

Γιωργός Μαζωνάκης: Και τρίτη ουσία εντοπίστηκε στο αίμα του-Τί αλλάζει μετά τις αποκαλύψεις

Προτεινόμενα