Βαρύ πένθος για το Στέλιο Ρόκκο: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του

by Τόνια Τζαφέρη

Στέλιος Ρόκκος: Πέθανε ο αδερφός του

Στέλιος Ρόκκος: Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Καθώς βρίσκεται σε βαρύ πένθος, από τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του. Του Κώστα Ρόκκου.

Δύναμη και κουράγιο προσπαθούν να του δώσουν οι δικοί του άνθρωποι. Ενώ την ίδια ώρα, όλο το νησί από το οποίο κατάγονταν τα δυο αδέρφια. Δηλαδή η Λήμνος, βρίσκεται βυθισμένη και αυτή στο πένθος. Μιας και ο αδερφός του τραγουδιστή, ήταν επίσης δημοφιλής μέσα από τα μαγαζιά του στο όμορφο νησί.

Ο αγαπητός επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας (21/6) στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου μετέβει καθώς ένιωσε αδιαθεσία, όπως αναφέρει το limnosreport.gr

Ο ξαφνικός του θάνατος έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Στέλιος Ρόκκος: Πέθανε ο αδερφός του

Κώστας Ρόκκος, ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης. Με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί. Στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο. Με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ». Ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης. Με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody. Ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο. Την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Στέλιος Ρόκκος: Πέθανε ο αδερφός του

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα