Βαρύ πένθος για το Στέλιο Ρόκκο: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του

Στέλιος Ρόκκος: Πέθανε ο αδερφός του

Στέλιος Ρόκκος: Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Καθώς βρίσκεται σε βαρύ πένθος, από τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του. Του Κώστα Ρόκκου.

Δύναμη και κουράγιο προσπαθούν να του δώσουν οι δικοί του άνθρωποι. Ενώ την ίδια ώρα, όλο το νησί από το οποίο κατάγονταν τα δυο αδέρφια. Δηλαδή η Λήμνος, βρίσκεται βυθισμένη και αυτή στο πένθος. Μιας και ο αδερφός του τραγουδιστή, ήταν επίσης δημοφιλής μέσα από τα μαγαζιά του στο όμορφο νησί.

Ο αγαπητός επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας (21/6) στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου μετέβει καθώς ένιωσε αδιαθεσία, όπως αναφέρει το limnosreport.gr

Ο ξαφνικός του θάνατος έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Κώστας Ρόκκος, ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης. Με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί. Στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο. Με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ». Ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης. Με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody. Ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο. Την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Related posts

Λήμνος: Σκανδιναβοί τουρίστες πλήρωσαν με φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων τον λογαριασμό

«Κόλαφος» η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο γιος του Ρόκκου προσπαθεί να κάνει καριέρα πάνω στο όνομα του πατέρα του – Ξεφτίλα»

Στέλιος Ρόκκος: «Ήρθε μια κοπέλα και με αγκάλιασε για να βγάλουμε selfie και την έστειλα στο διάολο!»

«Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα» – Στέλιος Ρόκκος: Η δημόσια συγγνώμη στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο!

«Το είδαν τα παιδιά μου»: Νομικά κινείται ιερέας της Λάρισας για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου στο X-Factor

Ανδρέας Γεωργίου και Στέλιος Ρόκκος φιλήθηκαν στο στόμα στο X Factor

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Βαγγέλης Ρούσσος: Στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ

«Η αδερφή μου παίρνει κάθε χρόνο λαμπάδα στο παιδάκι μου, που έχασα λίγο μετά τη γέννα»