Βασανιστής της Κρήτης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο κρητικό

by Αντώνης Βαλμάς

Βασανιστής της Κρήτης: Αναζητείται από τις αρχές

Βασανιστής της Κρήτης: Ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του αναζητείται από τις αρχές. Όμως δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού δεν πρόκειται για κακούργημα.

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη. Σοκαρισμένοι όλοι από τη βάναυση κακοποίηση του σκύλου στα Χανιά από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι υπάλληλος της ΔΕΗ.

Ήδη, στον 55χρονο έχει βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο των 30.000€

Βασανιστής της Κρήτης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο κρητικό

Στην πλατεία των Κουνουπιδιανών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/10 συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Διαμαρτυρία με πολλούς Χανιώτες να ζητούν την καταδίκη του άνδρα που με βάρβαρο τρόπο κρέμασε τον σκύλο του.

Όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσσα Μπομπολάκη θα ζητηθεί από την εισαγγελία η δικάσιμος να οριστεί εντός λίγων ημερών. Επίσης να μη γίνουν δέκτες οι γνωστές αναβολές και η ποινή του να είναι χωρίς αναστολή, αφού λάβουν υπόψη τους οι δικαστές την σοβαρότητα του εγκλήματος και τις γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις, σε τυχόν άσκηση ενδίκου μέσου που θα ζητάει την αναστολή εκτέλεσης της περί μη αναστολής απόφασης.

Βασανιστής της Κρήτης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο κρητικό

Παρέμβαση Χατζηδάκη για την υπόθεση του βασανιστή της Κρήτης

Όπως αναφέρει το cretapost, για το συμβάν παρενέβη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει σε τέτοιες υποθέσεις.

Η απάντηση της ΔΕΗ ήταν άμεση καθώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει δοθεί η εντολή να ξεκινήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Αγνοείται ο βασανιστής της Κρήτης

Ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του, στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά, εξακολουθεί να αναζητείτα. Δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού δεν πρόκειται για κακούργημα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν