Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Όταν ήταν ενός έτους η Τζωρτζίνα, είχε γίνει καταγγελία για κακοποίησή της»

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την καταγγελία κακοποίησης

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, στην ενημερωτική εκπομπή  Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής…

Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Όταν ήταν ενός έτους η Τζωρτζίνα, είχε γίνει καταγγελία για κακοποίησή της»

Οι νέες αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στα λάθη και τις παραλείψεις που είχαν γίνει με τις υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας. «Η αστυνομία της Πάτρας έκανε αρκετές παραλείψεις. Στον θάνατο της Ίριδας δεν πήγε ιατροδικαστής, πήγε την επόμενη μέρα η Σήμανση», αποκάλυψε σήμερα στο MEGA ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo