“Βαθιά συλλυπητήρια”: Λύγισε η Θεοδωρίδου για τον θάνατο, μετά το AstraZeneca, της 44χρονης Γλυκερίας

by Τόνια Τζαφέρη

Θεοδωρίδου: Λύγισε για τον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας μετά το AstraZeneca

Θεοδωρίδου: Ένα γεγονός που πραγματικά γέμισε με θλίψη τόσο την Κρήτη. Όσο και όλη την Ελλάδα. Είναι η μια στις 100.000 περιπτώσεις. Όπου το εμβόλιο που δίνει ξανά πίσω την ζωή που ξέραμε, προκάλεσε το ακριβώς αντίθετο. Ο οργανισμός της μη μπορώντας να δεχτεί τις νέες ‘’πληροφορίες’’ που μεταδίδει το εμβόλιο. Αντιδρά με θρόμβωση.

Μόλις 44 ετών και μητέρα. Φεύγει από την ζωή, ύστερα από τον εμβολιασμό της.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, αναφέρθηκε στον θάνατο της 44χρονης στην Κρήτη, μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.

H κα.Θεοδωρίδου ήταν φανερά επηρεασμένη από το δυστυχές γεγονός, αναφέροντας:

Θεοδωρίδου: Λύγισε για τον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας μετά το AstraZeneca

«Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη». Η άτυχη μητέρα έφυγε από τη ζωή έπειτα από θρόμβωση με θρομβοπενία μετά το εμβόλιο της AstraZeneca.

Γερμανοί επιστήμονες έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες, σχετικά με το πώς θα μειώσουν τα περιστατικά θρόμβωσης μετά από εμβολιασμούς. Είναι τουλάχιστον ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και αλλαγές. Έτσι ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά θρόμβωσης από τα νέα εμβόλια.

Ευχόμαστε καθημερινά, να ακούμε όλο και λιγότερες τέτοιες ειδήσεις. Και να συνεχιστεί ομαλά ο εμβολιασμός του πληθυσμού. Έχοντας έτσι ένα ασφαλές και ‘’κανονικό’’ καλοκαίρι και μέλλον.

Χωρίς να ξεχνάμε όμως, τους ανθρώπους που έφυγαν. Τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας.

Δες εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Θεοδωρίδη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo