Βέροια: Η 29χρονη Μήδεια ομολόγησε και αυτό είναι το σημείο που πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Βέροια: Η ομολογία και οι αντιφάσεις της 29χρονης

Φρίκη έχει προκαλέσει η 29χρονη γυναίκα που πέτα το 11 μηνών κοριτσάκι της, στο φράγμα του Αλιάκμονα, τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 29χρονη μητέρα του κοριτσιού έφυγε την παραμονή Πρωτοχρονιάς από το σπίτι στο οποίο διέμενε με το βρέφος, τη μητέρα της και τον παππού της, στον Σταυρό Ημαθίας και φέρεται να είπε πως θα πάει για αλλαγή της χρονιάς σε φιλικό σπίτι.

Το άτυχο μωρό είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2022. Ήταν παιδί εκτός γάμου, αλλά ο πατέρας το είχε αναγνωρίσει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται αυτό που είχε συμβεί, όταν κάποια στιγμή η 29χρονη τους είπε ότι είχε πάει βόλτα με το παιδί στο ποτάμι. Επέμειναν να την ρωτούν τι έκανε εκεί και κάποια στιγμή η παιδοκτόνος «έσπασε» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους ενώ η 29χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα ομολόγησε και συνελήφθη. Είχε προηγηθεί η καταγγελία που έκαναν οι γονείς της, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους, έπεφτε σε αντιφάσεις και έδειχνε να βρίσκεται σε ένα κόσμο δικό της.

Αυτό είναι το σημείο που πέταξε η 29χρονη το μωρό

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με το πού έχει αφήσει το βρέφος η γυναίκα έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις, δεν έδωσε στην αρχή ξεκάθαρη απάντηση, ενώ αρχικά υπέδειξε προφορικά στους αστυνομικούς διαφορετικό μέρος.

Λίγη ώρα αργότερα, η 29χρονη παραδέχτηκε ότι είχε πάει μαζί με το μωράκι της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα οι έρευνες να εστιάσουν εκεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα είχε μείνει έγκυος από έναν άντρα σε διπλανό χωριό. Στη συνέχεια, αυτός αναγνώρισε το μωρό αλλά το παιδάκι μεγάλωνε με τη μάνα, τη γιαγιά και τον παππού της 29χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συμβάν ενημερώθηκε και το προσωπικό της ΕΜΑΚ, ωστόσο το βρέφος εντόπισαν αστυνομικοί περίπου στις 2 τα ξημερώματα στις όχθες του ποταμού, να επιπλέει στο νερό, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουν οι πυροσβέστες για να ανασυρθεί.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη