Βέροια: Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης προσφέρει δωρεάν βιβλία με δωρεάν παράδοση

Βέροια: Μία πολύ όμορφη χειρονομία μέσα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε

Βέροια: Μία ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία πήρε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη η οποία ανήκει στις καλύτερες στην Ελλάδα. Και με αυτή την πρωτοβουλία είναι το μόνο σίγουρο ότι θα δώσει χαρά σε πολύ κόσμο.

Από σήμερα 27 Νοεμβρίου, η βιβλιοθήκη θα προσφέρει καθημερινά παράδοση βιβλίων κατ’ οίκων σε όλους όσους κατοικούν στην πόλη.

Αυτή η όμορφη πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με την αλυσίδα σουπερμάρκετ My Market. Εφόσον μπείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 160.000 βιβλία. Πρόκειται για δοκίμια, ιστορικά βιβλία, βιβλία επιστημών, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ξενόγλωσσα και άλλα. Αφού επιλέξετε ποια βιβλία επιθυμείτε, θα μπείτε σε αυτό το σύνδεσμο, θα συμπληρώσετε τη φόρμα και πολύ σύντομα τα βιβλία της επιλογής σας, θα είναι σπίτι σας!

Σημειώνεται ότι ο κάθε ένας δικαιούται μόνο 3 βιβλία από τη βιβλιοθήκη της Βέροιας

Στη διάρκεια όλη της διαδικασίας, τηρούνται στο ακέραιο τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Ο κάθε αναγνώστης δε, δικαιούται έως 3 βιβλία. Ως ημερομηνία επιστροφής θεωρείται η ημέρα που θα ανοίξει η βιβλιοθήκη μετά το πέρας του lockdown.

Εάν επιθυμείτε για οποιοδήποτε λόγο να επικοινωνήσετε με τη βιβλιοθήκη, μπορείτε να το κάνετε στο 23310 24494 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@libver.gr.

Related posts

Ρίγη συγκίνησης στην Βέροια: Ο Γιάννης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και περήφανος έκανε παρέλαση με το αμαξίδιο του

Δολοφονία Άλεξ: Έρχεται η αρχή του τέλους για τους δράστες – Τους «πρόδωσε» το σημείο που τον έθαψαν

Ανατριχίλα από τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ: Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι και τον «έχτισαν»

Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγο του με μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό μέσα στο μπάνιο της

Το χρονικό της Εξαφάνισης Άλεξ: Ο πραγματογνώμονας της υπόθεσης αποκαλύπτει, 17 χρόνια μετά

Βέροια: Η 29χρονη ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Θρίλερ στη Βέροια: Το «φριζάρισμα» και οι νέες δηλώσεις της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Δεν το χωράει το μυαλό: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έριξε το μωρό της στο νερό η 29χρονη στη Βέροια

«Επικίνδυνη για τους ανθρώπους γύρω της»: Η καταγγελία της μητέρας της 29χρονης Μήδειας