Βέροια: Σοκ με Ρομά που έστησαν κορονοπάρτι 30 ατόμων – Έγιναν συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Βέροια: Ακόμα ένα περιστατικό παρανομίας που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία

Βέροια: Δυστυχώς οι αστυνομικές αρχές δεν προλαβαίνουν να πιάνουν επ’ αυτοφόρω πολίτες να πραγματοποιούν κορονοπάρτι. Τόσο μέσα στην περίοδο των εορτών, όσο και το προηγούμενο διάστημα. Τα περιστατικά παρανομίας με συνωστισμό, μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό κά. ήταν γεγονός.

Αυτή τη φορά, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 30 Ρομά να έχουν στήσει τρικούβερτο κορονοπάρτι σε εξωτερικό χώρο της Βέροιας. Τα εν λόγω άτομα είχαν τοποθετήσει μεγάφωνα με τη μουσική να παίζει δυνατά, όσο εκείνοι διασκέδαζαν. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, ωστόσο οι Ρομά δε συγκινήθηκαν από τις παρατηρήσεις των αστυνομικών. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν τρεις Ρομά για απείθεια και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σε άλλους πέντε σχηματίστηκε επίσης δικογραφία, ενώ και στους οκτώ βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για παράβαση των μέτρων του κορονοϊού.

Εκτός από το περιστατικό με τους Ρομά σε περιοχή της Βέροιας, αμέτρητα είναι τα περιστατικά παρανομίας εν μέσω lockdown

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη Χαλκιδική. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε σε ιδιοκτήτη μονοκατοικίας που πραγματοποιούσε πάρτι. Στο σπίτι βρίσκονταν τέσσερα άτομα ηλικίας 19-22 ετών τα οποία διασκέδαζαν με μουσική. Τόσο στο διοργανωτή του πάρτι όσο και στα υπόλοιπα πρόσωπα, επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

Related posts

Γυναικείο άρωμα στη Ρόμα: Ελληνίδα η νέα «σιδηρά κυρία» – CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα

Εξαπάτησαν ακόμα και μητροπολίτη: Ρομά χάκερς με έδρα το Ζεφύρι έκλεψαν 2 εκατομμύρια ευρώ από τα θύματά τους

Ο Κώστας Χατζής εξομολογείται: «Ο Χατζιδάκις ήταν ο πιο λεβέντης απ’ όλους»

Ρομά από το Δροσερό Ξάνθης πέρασε στο τμήμα Φιλολογίας Ρεθύμνου: Είναι η πρώτη γυναίκα από οικισμό που φοιτεί σε πανεπιστήμιο

Ρίγη συγκίνησης στην Βέροια: Ο Γιάννης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και περήφανος έκανε παρέλαση με το αμαξίδιο του

Δολοφονία Άλεξ: Έρχεται η αρχή του τέλους για τους δράστες – Τους «πρόδωσε» το σημείο που τον έθαψαν

Τσιγγάνα από τη Βέροια έσπασε κάθε στερεότυπο: «Οι γονείς μου ήθελαν να παντρευτώ στα 14, εγώ σπούδασα και άλλαξα τη μοίρα μου»

Ανατριχίλα από τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ: Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι και τον «έχτισαν»

Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγο του με μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό μέσα στο μπάνιο της