Βγήκε από το Νοσοκομείο ο μοναδικός επιζών από το τροχαίο στον Δομοκό

by Τόνια Τζαφέρη
Βγήκε από το Νοσοκομείο ο μοναδικός επιζών από το τροχαίο στον Δομοκό

Σε σοκ ο 17χρονος γιος της οικογένειας

Ο 17χρονος γλίτωσε από το τροχαίο όπου έχασε μάνα, πατέρα και αδερφή με μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

O μοναδικός επιζών της 4μελούς οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία, που διέμεναν στο Χαλάνδρι Αττικής, και σκοτώθηκαν σε τροχαίο την Δευτέρα 15/11, ο 17χρονος γιος της οικογένειας βγήκε από το Νοσοκομείο την Τρίτη 16 Νεομβρίου.

Υπενθυμίζεται, πως κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 4μελης οικογένεια συγκρούστηκε την Δευτέρα 15/11 μετωπικά με βυτιοφόρο στο δρόμο που έχει αποδειχθεί καρμανιόλα, μεταξύ Ξυνιάδας και Κορομηλιάς Δομοκού.

Βγήκε από το Νοσοκομείο ο μοναδικός επιζών από το τροχαίο στον Δομοκό

Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ανασύρθηκαν 3 νεκροί

Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, με την 43χρονη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρη Γιαταγάνα, που μίλησε στο LamiaReport, «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 – 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου…».

Προτεινόμενα