Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου

Βιασμός 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης και για την σύζυγο του Ηλία Μίχου

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες τη Ζήνα» αποκάλυψε πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την σύζυγο του Ηλία Μίχου, με τις κατηγορίες για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία.

Καθώς αυτά τα έχει καταγγείλει η μητέρα της 12χρονης ότι δηλαδή αποπειράθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα να την προσεγγίσει και της έταξε ένα χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να αποσύρει της καταγγελίες.

Βιασμός 12χρονης: Ήθελε να δώσει 10.000 ευρώ για να σώπασει την οικογένεια

Η γιαγιά της μικρής είχε αποκαλύψει πως η σύζυγος του Ηλία Μίχου τους προσέγγισε για να τους δώσει χρήματα ώστε να αποσύρουν τις καταγγελίες.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα.

Ελισάβετ Λέκκα, σύζυγος του παιδοβιαστή και προαγωγού της 12χρονής Ηλία Μίχου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αθήνα Ψηλά του δήμαρχου ΑΘηνών Κώστα Μπακογιάννη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές

Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του 53χρονου να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει», είχε δηλώσει η γιαγιά.

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα