Βίντεο – ντροπή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η στιγμή με την Μενεγάκη που θέλει να κρύψει και η άκομψη κίνηση

by Εύα Ζαχαριάδη

Βίντεο – ντροπή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει

Από την κορυφή στον χώρο της τηλεόρασης και του θέατρου βρέθηκε στο ειδώλιο του κατηγορούμενου. Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος αντιμετώπιζει τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

Στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του συνηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να δώσει το παρών.

Βίντεο – ντροπή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η στιγμή με την Μενεγάκη που θέλει να κρύψει και η άκομψη κίνηση

«Σκαλίζοντας» το παρελθόν του ηθοποιού και τις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε στα κανάλια, στο παρακάτω βίντεο βλέπετε καρέ-καρέ μία άκομψη και προκλητική κίνηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Σε μία από τις παλιές εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να τον βάλει νωρίτερα στην παρέα για να πει τη γνώμη του για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος, στο Μουντιάλ, στη Βραζιλία.

«Θα καθίσω όπως εσύ σε μια εκπομπή», της είπε ο ηθοποιός κάνοντας αναφορά στην στάση σώματος π

ου διατηρούσε ενίοτε η παρουσιάστρια. Εκείνη γέλασε και του εξήγησε πως όταν κουράζεται, στέκεται έτσι με τον Πέτρο Φιλιππίδη να της λέει: «Να πιάσω λίγο» και την Ελένη Μενεγάκη να ξαφνιάζεται.

Το βίντεο με την ντροπιαστική κίνηση του Πέτρου Φιλιππίδη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν