Βίωσαν ότι χειρότερο: Διάσημες Ελληνίδες που είδαν στο Ίντερνετ να κυκλοφορούν φωτογραφίες και βίντεο

Διάσημες Ελληνίδες: Βίωσαν κακοποίηση μέσω του porn revenge

Η κακοποίηση γυναικών στην χώρα συνεχίζεται με ακάθεκτους ρυθμούς, αφού μετρά ήδη 17 γυναικοκτονίες μέσα σε ένα χρόνο, εκατοντάδες καταγγελίες για βιασμούς, ξυλοδαρμούς και τώρα έρχονται στο επίκεντρο και οι υποθέσεις με εκδικητική πορνογραφία.

Αφορμή αποτελεί τόσο η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όσο και η αυτοκτονία της 22χρονης Λίνας από την Θεσσαλονίκη, η οποία έδωσε τέλος στην ζωή της μετά την διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο από πρώην σύντροφό της.

Κάποιες βρήκαν την δύναμη να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση τους, αλλά και να δώσουν την δική τους απάντηση σε όσα δημοσιεύτηκαν χωρίς την συγκατάθεση τους:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Η φιναλίστ του MasterChef έγινε πρώτο θέμα, όχι μόνο επειδή στο ριάλιτι μαγειρικής είχε τον χαρακτήρα της «κακής» παίκτριας, αλλά λόγω του πορνογραφικού υλικού που κυκλοφόρησε σχεδόν την ίδια εποχή που εμφανιζόταν στο διαγωνισμό μαγειρικής, δημιουργώντας της σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως είχε σημειώσει στο OPEN «το κομμάτι με το ροζ βίντεο, που διέρρευσε, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω, με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

Ιωάννα Τούνη

Το έχει ομολογήσει μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube πως υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει την ίδια σε ερωτική συνεύρεση με τον πρώην σύντροφο της, Χρήστο Τσεβρεντζή.

Όπως είχε εξομολογηθεί «αυτό το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίντεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου, δουλεύαμε μαζί, είχαμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες. Στα 23 μου, με όλη αυτή την έκθεση που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι μπορεί να με φωτογραφίζει κάποιος. Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος, να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο, από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ. Με θυμούνται οι συμπαίκτριες μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και έπειτα από πέντε λεπτά να είμαι πολύ εντάξει γιατί είχαμε γύρισμα. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και πάνω που νομίζεις ότι το περάσαμε κι αυτό και συνεχίζουμε…Είναι πολύ άσχημο που υπάρχει κόσμος που θέλει συνέχεια να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι δεν θα το πετύχει ποτέ. Ένα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να καθορίσει ποιος είσαι, τι κάνεις και να αναιρέσει όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις δημιουργήσει. Είναι πολύ άδικο ένα κακό να σκοτώνει 1000 καλά. Είχα μια πολύ όμορφη υγιή σχέση και συγκατοικούσα. Το αγόρι μου ήξερε τα πάντα. Το βιντεάκι μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση».

Περισσότερες γνωστές Ελληνίδες μιλούν για την εμπειρία της εκδικητικής πορνογραφίας

Χριστίνα Ορφανίδου

Η πρώτην παίκτρια του Big Brother έχει κι εκείνη δεχθεί εκβιασμό από πρώην της, ο οποίος δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό.

Όπως υπογράμμισε στη Super Κατερίνα η επαγγελματίας παίκτρια poker «όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο, ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει. Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ό,τι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση».

Νικολέττα Ράλλη

Το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια έμαθε από γνωστούς της ότι υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο της σε sites αισθησιακού περιεχομένου και σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προσπάθησε να εντοπίσει το δράστη που είχε παραβιάσει τον ψηφιακό φάκελο με τις προσωπικές της πληροφορίες.

Η διαδικασία, όπως είχε επισημάνει στην Ελένη Μενεγάκη, πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο