Βολιώτης μπαρμπέρης κούρεψε δωρεάν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

by Αντώνης Βαλμάς

Βολιώτης μπαρμπέρης: Πράξη αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Βολιώτης μπαρμπέρης: Στις 27 Νοεμβρίου 2016, το γεμάτο αγάπη και ζεστασιά καραβάκι της Κιβωτού του Κόσμου, με καπετάνιο τον πατέρα Αντώνιο, αγκυροβόλησε στο λιμάνι της πόλης του Βόλου, στο κέντρο της Ελλάδας.

Η Κιβωτός του Κόσμου– Βόλου, βρίσκεται στο Διμήνι Μαγνησίας και απέχει  τρία (3) μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου. Η λειτουργία της καινούριας δομής πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δωρεά της κατοικίας του γνωστού Έλληνα αλευβροβιομήχανου κ. Κ. Λούλη.

Το πρότυπο Κέντρο Παιδικής Προστασίας, με την χάρη και την ευλογία του Θεού, αποτελεί μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και πρωτοποριακή δομή φιλοξενίας παιδιών για τα ελληνικά δεδομένα. Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο. Επίσης σε παιδιά έχουν βιώσει έντονα τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους και έρχονται στην αγκαλιά μας, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Βολιώτης μπαρμπέρης κούρεψε δωρεάν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Στο Σπίτι φιλοξενούνται αποκλειστικά αγόρια από τη νηπιακή ηλικία έως και την ενηλικίωση τους. Αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν είκοσυ επτά (27) αγόρια. Η δυναμικότητα του σπιτιού μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τριάντα πέντε (35) παιδιά.

Κύριο μέλημα μας, είναι τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε μια όμορφη και γεμάτη αγάπη οικογένεια. Μια οικογένεια μεσα από την οποία θα νιώσουν την ασφάλεια, την στοργή, την γαλήνη, την προστασία και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής με αξιοπρέπεια.

Η σπουδαία πράξη του Βολιώτη μπαρμπέρη λίγες μέρες πριν

Εκεί κούρεψε εντελώς δωρεάν και με πολλή αγάπη τα παιδάκια που φιλοξενούνται και μοίρασε απλόχερα χαμόγελα και χαρά σε όλα αυτά τα παιδιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τοπικό σάιτ της περιοχής,  “Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολλή χαρά. Πραγματικά η Κιβωτός του Κόσμου επιτελεί μεγάλο έργο. Τα παιδιά εκεί περνούν πάρα πολύ καλά και φαίνεται πως είναι χορτασμένα με αγάπη. Δεν έκανα κάτι σπουδαίο, τη δουλειά μου έκανα και έφυγα από εκεί με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας κερδίσει νέους φίλους. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στη Κιβωτό όπως και όσο μπορώ.”

Βολιώτης μπαρμπέρης κούρεψε δωρεάν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς από πλευράς μας σε αυτόν το νεαρό, είναι ένα μεγάλο μπράβο. Επίσης καλές δουλειές και να παραμείνει για πάντα αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είναι σήμερα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα