Βόλος: 35χρονος άνδρας μπήκε σε ζαχαροπλαστείο και πετούσε πάστες στους εργαζόμενους

Βόλος: 35χρονος άνδρας μπήκε σε ζαχαροπλαστείο και πετούσε πάστες στους εργαζόμενους

Βόλος: Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ο 35χρονος προκάλεσε φθορές στο κατάστημα

Βόλος: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, ένας 35χρονος άνδρας μπήκε σε ένα ζαχαροπλαστείο και άρχισε να προκαλεί φθορές.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άρχισε να πετάει πάστες στο προσωπικό και να εκσφενδονίζει διάφορα αντικείμενα. Κατ’ ουσίαν πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Ο ιδιοκτήτης σοκαρισμένος με το γεγονός, κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές παρενέβησαν ώστε να ακινητοποιήσουν τον 35χρονο. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Βόλος: 35χρονος άνδρας μπήκε σε ζαχαροπλαστείο και πετούσε πάστες στους εργαζόμενους

Ο 35χρονος άνδρας που προκάλεσε ζημιές σε ζαχαροπλαστείο του Βόλου μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Αφού συνελήφθη, ο 35χρονος με απόφαση του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείο Βόλου ώστε να εξεταστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας το τελευταίο διάστημα έχει προβεί και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις σε μαγαζιά του Βόλου.

Τάσος Χαλκιάς: Συγκινημένος για το σπίτι που κάηκε στο Πόρτο Γερμενό – Τι δήλωσε

Θρίλερ δίχως τέλος: Νέο μήνυμα του 112 – Εκκένωση σε επτά οικισμούς και στη βιομηχανική περιοχή

Σοκ για τον ρεπόρτερ του MEGA στον αέρα: Πυροσβεστικό παρά λίγο να τον πατήσει την ώρα που έκανε ρεπορτάζ – «Φύγε από εδώ! Δεν βλέπεις την κατάσταση;»

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ – ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Αύγουστος ο μήνας της Παναγίας – Ξεκινάει η νηστεία, από τι νηστεύουμε και πόσο;

Προτεινόμενα