Βόλος χαμός: Στα δικαστήρια γαμπρός και πεθερός

Βόλος χαμός: Άγριος τσακωμός μεταξύ πεθερού και γαμπρού

Βόλος χαμός: Απίστευτες υποθέσεις βλέπου τα δικαστήρια λόγω προσωπικών διαφορών. Χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου εκδίκασε την υπόθεση του 29χρονου γαμπρού με τον 57χρονο συμπέθερο 81χρονου σε ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Η καταδίκη ήταν η χρηματική ποινή 60 ημερήσιων μονάδων προς 3 ευρώ ημερησίως. Σε περίπτωση που οι καταδικασθέντες δεν προχωρήσουν στη καταβολή της χρηματικής ποινής κινδυνεύουν με σύλληψη και εκτέλεση της ποινής.

Ο ηλικιωμένος άνδρας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι καθώς προχωρούσε στην κεντρική πλατεία της περιοχής. Ο 29χρονος άρχισε να τρέχει προς το μέρος του. ‘Πιο συγκεκριμένα τον πρόλαβε, τον ξυλοκόπησε με τα χέρια του και παράλληλα τον εξύβρισε. Ανέφερε ότι την ώρα που ήταν είχε πέσει στην άσφαλτο και ο νεαρός τον ξυλοκοπούσε στο σημείο έφτασε και ο πατέρας του και άρχισε να του επιτίθεται και αυτός.

Δήλωσε ότι υπέστη τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματός. Έπρεπε να απευθυνθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ύστερα από σχετική ερώτηση τόνισε ότι από τους δύο κατηγορούμενους έχει δεχτεί ξανά στο παρελθόν επιθετικές συμπεριφορές.

Στα δικαστήρια του Βόλου εξαιτίας του χαμού αναμεσά τους

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι λόγοι της διαφοράς είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι ο 29χρονος είχε παλαιότερα συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη του με την οποία ο ίδιος δεν έχει σχέση και ούτε καν ξέρει πού βρίσκεται.

Από την άλλη πλευρά, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν συνέβη περιστατικό από τη μεριά τους. Αντίθετα ο 29χρονος δήλωσε ότι στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό εκείνος και ο πατέρας του βρίσκονταν για δουλειά. Όταν είδε τον 81χρονο να περνά από εκεί έτρεξε για να τον χαιρετήσει. Ο 81χρονος και ο 29χρονος ήρθαν σε επικοινωνία την προηγούμενη για να του ζητήσει την αναγνώριση του παιδιού της κόρης του. Ισχυρίστηκε ότι όταν τον πλησίασε αρκετά για μάθει πότε θα γίνει αυτό ο ηλικιωμένος του επιτέθηκε. Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας του που είδε το περιστατικό έτρεξε για να κόψει τον καυγά. Τον ίδιο ισχυρισμό είχε και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Πατέρας και γιός είπαν ότι η αιτία των προσωπικών διαφορών είναι ότι ο 81χρονος και η σύζυγός του δεν τους επιτρέπουν να έρθουν σε επικοινωνία με την κόρη τους και το παιδί της.

Εν τέλει, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή αμφότερων. Βγήκε η απόφαση για ελαφριά σωματική βλάβη και τους καταδίκασε. Τονίζεται ότι οι δύο καταδικασθέντες έχουν προβεί σε αντιμήνυση, η οποία εκδίκαση της βρίσκεται σ’ εκκρεμότητα και σε ρητή δικάσιμο.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα