Βόλος: Ηλικιωμένη 101 ετών νίκησε τον κορονοϊό και επέστρεψε στο Γηροκομείο Καναλίων

Βόλος: Ανείπωτη η χαρά για την υπερήλικα που ξεπέρασε τη νόσο του κορονοϊού

Βόλος: Τον κορονοϊό νίκησε μία ηλικιωμένη ηλικίας 101 ετών. Η υπερήλικας μπήκε στο νοσοκομείο Βόλου στις 27 Ιανουαρίου. Μαζί με άλλους τρόφιμους από το Γηροκομείο Καναλίων που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Στις 8 Μαρτίου έλαβε εξιτήριο και μάλιστα είχε νοσηλευτεί μόνο σε απλή κλινική κορονοϊού. Οι γιατροί και νοσηλευτές έμειναν άναυδοι από την αποφασιστικότητα και τις αντοχές της.

Η κα. Ο.Κ. έδωσε τη μάχη της με τον κορονοϊό και βγήκε νικήτρια. Πλέον είναι ξανά στο Γηροκομείο Καναλίων, όπου και αναρρώνει. Όπως ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης «Είναι εδώ στο Γηροκομείο και αναρρώνει. Η επιστροφή της από το Νοσοκομείο πλημμύρισε χαρά. Είναι από τις πιο παλιές του Ιδρύματος».

Πρόκειται για την δεύτερη υπερήλικα που νικάει τον κορονοϊό – Πέρα από το Βόλο, η άλλη ηλικίας 102 νοσηλεύτηκε στην Κέρκυρα

Η 101 ετών κα. Ο.Κ. από το Βόλο είναι η δεύτερη υπερήλικας που ξεπέρασε τον κορονοϊό και βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη. Η πρώτη ήταν η 102 ετών κα. Αλεξάνδρα, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό τον περασμένο Νοέμβριο. Η κα. Αλεξάνδρα τρόφιμος του Γηροκομείου Ιωαννίνων, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Παρέμεινε εκεί για 20 μέρες και ύστερα επέστρεψε νικήτρια στο Γηροκομείο Ιωαννίνων.

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά