Βόλος καραντίνα: 40χρονη άνοιξε κανονικά το μπαρ της και σέρβιρε ποτά – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ

Βόλος καραντίνα: Πρόστιμα επιβλήθηκαν και τους πελάτες που υπήρχαν στο εσωτερικό του μπαρ

Βόλος καραντίνα: Ακόμα ένα περιστατικό σπασίματος καραντίνας έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στο Βόλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία 40χρονη γυναίκα αποφάσισε να ανοίξει κανονικά το μπαρ της στη Νέα Ιωνία. Μπορεί το λιανεμπόριο να έχει ανοίξει, αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική πρόβλεψη ακόμα για την εστίαση.

Το γεγονός ότι η 40χρονη από τη Ρουμανία άνοιξε το μπαρ της, την καθιστά παράνομη. Μάλιστα, η γυναίκα όχι μόνο επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες στο κατάστημα, αλλά τους σέρβιρε και ποτά. Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο μπαρ στο οποίο εκτός από τη 40χρονη, υπήρχαν ακόμα 10 πελάτες.

Σε βάρος της 40χρονης επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου. Επίσης, διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε σε καθένα από τους πελάτες στο εσωτερικό του μπαρ.

Βόλος καραντίνα: Μπαρ άνοιξε κανονικά και σέρβιρε ποτά

Εκτός από το περιστατικό στο Βόλο εν μέσω καραντίνας, αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα και στη Θεσσαλονίκη

24χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη καθώς διοργάνωσε ιδιωτικό πάρτι στην οικία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 24χρονος πραγματοποίησε πάρτι στο σπίτι του το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης για να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν 8 ακόμα άτομα. Στον 24χρονο βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και σε καθένα από τους συμμετέχοντες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα