Βόλος: Σοκ με απίστευτο συνωστισμό σε κηδεία Ρομά – Δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις

Βόλος: Τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού έκαναν φτερά σε αυτή την κηδεία στο Βόλο

Βόλος: Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, με κηδεία Ρομά σε περιοχή του Βόλου στην οποία δεν τηρούνταν κανένα μέτρο. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία καθώς και στο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν τηρείται κανένα μέτρο. Αλλά αντίθετα, οι παρευρισκόμενοι είναι λες και κάνουν τα πάντα για να διασπαρεί ο ιός. Δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, καθώς ο ένας είναι πάνω στον άλλο. Ενώ κάποιοι φορούν μάσκες, και άλλοι όχι.

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο άντρας που κηδευόταν, πέθανε από κορονοϊό! Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε το Tik Tok, ενώ τραβήχτηκε με το κινητό τηλέφωνο, ενός από τους συγγενείς του εκλιπόντος. Με το που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα το εν λόγω βίντεο, συγκέντρωσε πλήθος σχολίων για τις συνθήκες που επικράτησαν εκεί. Ευτυχώς, η πλειοψηφία των πολιτών κατέκρινε τις εν λόγω εικόνες, οι οποίες γίνονται σε μία συγκυρία που οι ΜΕΘ είναι γεμάτες και ο κόσμος εξακολουθεί να πεθαίνει καθημερινά.

Είναι πραγματικά αδιαννόητο να υπάρχει τέτοιος συνωστισμός, εν μέσω πανδημίας και ενώ άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από κορονοϊό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μπορεί οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών να φορούν κανονικά μάσκες και γάντια, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ωστόσο, με τέτοιο συνωστισμό, είναι δώρο άδωρο. Είναι να απορεί κανείς πως μπορεί ο κόσμος να εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αλλά και να θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο και τους γύρω του.

Δείτε το βίντεο με την κηδεία Ρομά στο Βόλο που προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο