Βόλος: Θα πραγματοποιηθούν drive through rapid test στις 19/11 στο Πανθεσσαλικό στάδιο

Βόλος: Τα τεστ θα γίνουν δωρεάν σε όλους όσους το επιθυμούν

Βόλος: Αύριο, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν rapid test με τη διαδικασία drive through στην πόλη του Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ κορονοϊού στους πολίτες που το επιθυμούν, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα δειγματοληπτικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν και θα γίνονται στους πολίτες μέσα από τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να εξέλθουν από αυτά.

Η διαδικασία αυτή γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων ελέγχου της διασποράς του ιού. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συνεργείο του ΕΟΔΥ. Οι δε πολίτες θα ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Δείτε αναλυτικά ποιες ώρες θα μπορείτε να κάνετε τεστ κορονοϊού στην πόλη του Βόλου

Οι κάτοικοι του Βόλου που θέλουν να υποβληθούν στο test πρέπει να μεταβούν στο χώρο του parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στη Νέα Ιωνία, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν. Γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα νοσοκομεία ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας υποδεικνύονται από τους ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη μάχη».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη