Βόλος τραγωδία: Νεκρός 21χρόνος μοτοσικλετιστής σε φρικτό τροχαίο

Βόλος τραγωδία: 21χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Βόλος τραγωδία: Στην οδό Αθηνών, στο ύψος του Σωρού συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Ο νεαρός άνδρας άφησε τη τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Πέμπτης .Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr ο 21χρονος είχε μια μοιραία σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που είχε ως κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο έκανε μετωπική σύγκρουση με τη μηχανή που οδηγούσε ο 21χρονος άνδρας. Η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε στις 01.20 τα μεσάνυχτα λίγο πριν τη γέφυρα του Σωρού και οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Νεαρός οδηγός μηχανής από τον Βόλο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Αμέσως υπήρξε διακοπή της οδικής κυκλοφορίας.Στο σημείο σύγκρουσης έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρόνος μοτοσικλετιστής φορούσε προστατευτικό κράνος. Το κράνος δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να τον προστατέψει από το τροχαίο.

Η Τροχαία Βόλου έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες έρευνες και τη προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται εξέταση για τη ταχύτητα που κινούνταν τα δύο οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι ήταν υψηλή η ταχύτητα λόγω της ευθείας και της ώρας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι