Βόρεια Ελλάδα: Παρέα εννέα ατόμων πήγαν για κυνήγι και μετά έστησαν γλέντι με φαΐ και ποτό

Βόρεια Ελλάδα: Σα να μην υπάρχει lockdown και περιορισμοί στις μετακινήσεις

Βόρεια Ελλάδα: Τι κι αν είμαστε σε lockdown εδώ και δύο εβδομάδες, τι κι αν έχουν απαγορευτεί οι περισσότερες μετακινήσεις. Τι κι αν οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ αυξάνονται διαρκώς, τι κι αν τα κρούσματα αυξάνονται. Εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Τη δημοσιότητα πήρε το περιστατικό μίας παρέας εννέα ατόμων τα οποία παρόλο που έχει απαγορευτεί το κυνήγι και οι μετακινήσεις. Αποφάσισαν να μετακινηθούν για να πάνε για κυνήγι και ύστερα συγκεντρώθηκαν σε μία ταβέρνα. Εκεί μοίρασαν τα θηράματα, ενώ κατανάλωσαν φαγητό και ποτό.

Βόρεια Ελλάδα: Παρέα 9 ατόμων πήγε για κυνήγι και φαγοπότι

Τα εν λόγω άτομα είχαν ξεκινήσει από τις Σέρρες και τη Δράμα της Βόρειας Ελλάδας

Οι Αρχές, όπως αναφέρει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Mίνα Καραμήτρου, τους επέβαλαν το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυνηγοί είχαν ξεκινήσει άλλοι από τη Δράμα και άλλοι από τις Σέρρες όπου χαρακτηριστικά χθες, η μία περιοχή είχε καταγράψει 112 κρούσματα κορωνοϊού και η δεύτερη 156.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα