Βραβεία Global Traveller: Σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα και τη Σαντορίνη – Δείτε αναλυτικότερα

Βραβεία Global Traveller: Τόσο η Ελλάδα όσο και η Σαντορίνη βραβεύτηκαν από τις ΗΠΑ

Βραβεία Global Traveller: Σημαντική διάκριση έλαβε τόσο η Ελλάδα όσο και η Σαντορίνη στην απονομή βραβείων από την Global Traveller. Φέτος, η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας. Η απονομή έλαβε χώρα στις 14 Δεκεμβρίου και η χώρα μας έλαβε τρεις διακρίσεις. Η Ελλάδα βραβεύτηκε ως αγαπημένος τουριστικός προορισμός διεθνώς. Ενώ πήρε τη δεύτερη θέση ως καλύτερος γαμήλιος προορισμός, μετά την Ταϊτή και πριν τα Νησιά Cook.

Παράλληλα, η Σαντορίνη αναδείχθηκε ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και 7η συνεχόμενη χρονιά. Το βραβείο προήλθε από τα Leisure Lifestyle Awards.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε «Οι νέες διακρίσεις της χώρας μας, αυτή τη φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της υψηλής θέσης προτίμησης που κατέχει η Ελλάδα ως προορισμός στο εξωτερικό.

Είναι όμως και ένα ενθαρρυντικό σημάδι, ενόψει του 2021, έτος κατά το οποίο θα ξεκινήσει σταδιακά η ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού. Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η χώρα μας θα προβάλλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στις διεθνείς αγορές.

Ειδικά οι ΗΠΑ αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για την χώρα μας διαχρονικά, αλλά και ειδικά ενόψει της νέας σεζόν, ο ΕΟΤ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο προβολής με αιχμή του δόρατος το γραφείο του Οργανισμού στις ΗΠΑ το οποίο ενισχύεται και αναλαμβάνει ενεργότερο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των βραβείων και το διεθνές κοινό που τίμησε την Ελλάδα για μία ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη του».

Βραβεία Global Traveller: Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη

Δείτε πού θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Global Traveller με την ανάδειξη τριών βραβείων για την Ελλάδα

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο τεύχος του Δεκεμβρίου του Global Traveller, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμα στους εξής συνδέσμους: https://www.globaltravelerusa.com/, https://www.trazeetravel.com/ και http://www.webfamily.com/.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα