Βρήκαν λύση: Το έξυπνο μέτρο που αναγκάζει τους φανατικότερους αντι-εμβολιαστές να εμβολιαστούν

Έξυπνο μέτρο: Έτσι θα καταλάβουν οι αντιεμβολιαστές, ότι πρέπει να εμβολιαστούν

Έξυπνο μέτρο: Η κυβέρνηση εξετάζει προσεκτικά, κάθε τρόπο και κάθε ενδεχόμενο, έτσι ώστε να καταφέρει να πείσει τους αρνητές του εμβολίου ή εκείνους που φοβούνται το εμβόλιο, να το κάνουν. Χρειάζονται έξυπνα μέτρα και τεχνάσματα, που θα βοηθήσουν τους αντιεμβολιαστές να συνειδητοποιήσουν, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς την ελευθερία. Από τις προσεχείς εβδομάδες, όταν και θα ανακοινωθούν οι επόμενες παρεμβάσεις ένας ανεμβολίαστος, κυριολεκτικά δεν θα μπορεί να πάει πουθενά. Ούτε σε εστιατόριο (μέσα), ούτε σε καφετέρια, ούτε σε γήπεδο, ούτε σε κινηματογράφο, ούτε σε θέατρο.

Τα νέα μέτρα θα κάνουν τους ανεμβολίαστους να καταλάβουν, ότι είναι μεν ελεύθεροι να πάρουν την απόφαση για τον εμβολιασμό τους, αλλά θα υπάρχουν συνέπειες. Ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.

Έξυπνο μέτρο: Αυτό θα κάνει τους αντιεμβολιαστές να εμβολιαστούν

Ποια είναι τα έξυπνα μέτρα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, έτσι ώστε να πετύχει υψηλά ποσοστά εμβολιασμού;

Η τακτική που θα ακολουθηθεί λοιπόν η κυβέρνηση δεν θα αφορά σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ουσιαστικά σχετίζεται με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από μέρη που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και την αναψυχή.

Εκτιμάται, ότι μόλις τεθούν σε ισχύ τα μέτρα και ξεκινήσουν οι έλεγχοι, ακόμα και οι πιο φανατικοί αντι-εμβολιαστές θα κάνουν το εμβόλιο. Διαφορετικά, δεν θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα