“Βρωμάει σαν αποχέτευση”: Επική ανακοίνωση διαχειριστή για ένοικο που έκλεβε μπάλες από το δέντρο

by Τόνια Τζαφέρη

Ανακοίνωση διαχειριστή: Έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο

Viral γίνονται οι ανακοινώσεις που αφήνουν σε πολυκατοικίες προκειμένου να ενημερώσουν, είτε να προειδοποιήσουν. Έτσι και η παρακάτω εικόνα…

Οργισμένος είναι ο υπεύθυνος της πολυκατοικίας, ο οποίος ευχήθηκε «κακή χρονιά» και πως τον «ξέρει αλλά απαξιώνει να ασχοληθεί»! Πιο αναλυτικά ένας αγανακτισμένος διαχειριστής πολυκατοικίας στη συνοικία Αγίου Διονυσίου της Πάτρας… εξέδωσε ανακοίνωση για τύπο, που έκλεβε μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο!

Όπως γράφει το τοπικό σάιτ flamis.gr ο ένοικος καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών αφαιρούσε μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δένδρο, το οποίο έφτασε να έχει πια ελάχιστες πάνω του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που άφησε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας

Οργισμένος, λοιπόν, ο διαχειριστής έγραψε μία ανακοίνωση, με την οποία εύχεται «κακή χρονιά» στον κλέφτη, τον οποίον όπως ισχυρίζεται γνωρίζει, αλλά δεν θα ασχοληθεί μαζί του γιατί βρωμάει… σαν αποχέτευση!
«Κακή χρονιά σε αυτόν που κλέβει τις μπάλες από το δέντρο. Τον ξέρω αλλά δεν αξιώνομαι να τσακωθώ μαζί του γιατί βρωμάει σαν την αποχέτευση. Τόσο του κόβει. Ο μ…», αναφέρει η ανακοίνωση.

“Βρωμάει σαν αποχέτευση”: Επική ανακοίνωση διαχειριστή για ένοικο που έκλεβε μπάλες από το δέντρο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo