Βυθισμένο στον θρήνο το νησί της Ρόδου για τον θάνατο της 33χρονης Ειρήνης, μητέρας δυο παιδιών

by Τόνια Τζαφέρη

Ρόδος: Θλίψη και θρήνος για τον θάνατο της 33χρονης

Τι πιο τραγικό από μια νεαρή μητέρα, μόλις 33 ετών να φεύγει από την ζωή, αφήνοντας πίσω τα δυο της δίδυμα αγοράκια. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον χαμό της νεαρής δασκάλας χορού

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το νησί της Ρόδου, για τον χαμό της 33χρονης Ειρήνης Σταμούλη, που άφησε την τελευταία της πνοή τόσο πρόωρα. Η Ειρήνη Σταμούλη ήταν κόρη του Θανάση Σταμούλη, Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και σύζυγος του Άρη Γυφτάκη.

Περισσότερα για την 33χρονη Ειρήνη από την Ρόδο

Η νεαρή μητέρα τον τελευταίο χρόνο έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Η δασκάλα χορού που ήταν τόσο αγαπητή στο νησί, άφησε πίσω της τα δίδυμα αγοράκια της και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Βυθισμένο στον θρήνο το νησί της Ρόδου για τον θάνατο της 33χρονης Ειρήνης, μητέρας δυο παιδιών

«Τεράστια θλίψη στο Σωματείο ξενοδόχουπαλλήλων Ρόδου αφού σήμερα έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων η Ειρήνη Σταμούλη η μικρότερη κόρη του Προέδρου μας Θανάση Σταμουλη και συζυγος του μελους του ΔΣ μας Άρη Γυφτάκη. Η Ειρήνη ένα κορίτσι μόλις 33 χρονών γεμάτη ζωή, υπέροχη σύζυγος, μητέρα δυο δίδυμων αγοριών και δασκάλα χορού, πάλεψε για ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο αλλά σήμερα έχασε την μάχη. Ότι και να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φτωχό…..

Τα μέλη του ΔΣ εύχονται ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της Ειρήνης και να δώσει δύναμη στον Πρόεδρο Θανάση, στον Άρη και σε ολη την υπόλοιπη οικογένεια.

Καλό παράδεισο Ειρήνη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν