Ξάνθη: Έντονος συνωστισμός σε υπαίθρια γλέντια παρά τα μέτρα – Τι δείχνουν τα βίντεο

by Αντώνης Βαλμάς

Ξάνθη: Εικόνες και βίντεο από γλέντι

Ξάνθη: Η κυβέρνηση μπορεί να έχει επιβάλει περιορισμούς και μέτρα όπως την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους σχεδόν τους κλειστούς δημόσιους χώρους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις ασφαλείας, όμως οι εικόνες που καταγράφονται στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης δεν συμβαδίζουν με τέτοια μέτρα και περιορισμούς.

Ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών, αποτελούν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

Ξάνθη: Έντονος συνωστισμός σε υπαίθρια γλέντια παρά τα μέτρα (Βίντεο)

Ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού (και νεκρών) στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δει βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό που επικρατεί και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πάνε… περίπατο.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.  

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα