Ξάνθη σοκ: Πολίτης γρονθοκόπησε υπάλληλο που δεν τον εξυπηρέτησε, ενώ δεν είχε κλείσει ραντεβού

Ξάνθη σοκ: Δείτε τι αναφέρει ο σύλλογος υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης για το περιστατικό

Ξάνθη σοκ: Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στην πόλη της Ξάνθης σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, πολίτης γρονθοκόπησε έναν υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συγκεκριμένος πολίτης προσήλθε στη δημόσια υπηρεσία χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού. Απαιτούσε να εξυπηρετηθεί, ενώ του κατέστη σαφές ότι χρειάζεται να έχει ραντεβού δεδομένων των μέτρων του κορονοϊού.

Τότε ο πολίτης έγινε έξαλλος και άρχισε να επιτίθεται στον υπάλληλο. Όπως ανέφερε ο σύλλογος «Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό βίαιης επίθεσης με προπηλακισμούς – που αυτή την φορά χρειάστηκε και η συμβολή της Αστυνομίας- εναντίον υπαλλήλου της Π.Ε. Ξάνθης, συνέβη πριν λίγες ώρες».

Ακόμα πρόσθεσε «φυσικά και σε αυτό το περιστατικό η επίθεση ήταν πρόσχημα για να “φοβηθούν” οι συνάδελφοι και να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας. Συνήθη τέτοιου είδους περιστατικά που κατά καιρούς έχουμε στηλιτεύσει. Προέρχονται από πολίτες που πιστεύουν ότι, με τις φωνές και τους προπηλακισμούς, θα πετύχουν τις παράλογες , αν όχι παράνομες, απαιτήσεις τους. Ως Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Π.Ε. Ξάνθης από πολίτη ο οποίος χωρίς ραντεβού ήθελε να εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία».

Ξάνθη σοκ: Πολίτης επιτέθηκε σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας

Τι απαιτεί ο σύλλογος από την Περιφέρεια με αφορμή το περιστατικό βίας που προκάλεσε σοκ σε δημόσια υπηρεσία της Ξάνθης

Στην ίδια ανκοίνωση ο σύλλογος απαιτεί «από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης να μεριμνήσει άμεσα για την τοποθέτηση φύλαξης (Security) στις υπηρεσίες της Π.Ε. Ξάνθης και να εφαρμόσει άμεσα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που προβλέπονται».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα