Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Από νικητής στο Survival του Φουρθιώτη, νεκρός από σφαίρες της μαφίας

Τάσος Μπερδέσης: Από το Survival νεκρός από σφαίρες μαφιόζων

Τάσος Μπερδέσης: Από το Survival νεκρός από σφαίρες μαφιόζων

Τάσος Μπερδέσης: Μέσα σε λίγες ώρες, πραγματοποιήθηκαν δύο εν ψυχρώ δολοφονίες ανδρών, που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας και άλλα εγκλήματα στο παρελθόν. Τα πρώτα στοιχεία των αρχών, μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε ανθρώπους, που δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πρώτη εκτέλεση αυτή του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος θεωρείτο σεσημασμένος για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με καταδίκες για συμμετοχή σε ομάδα Αλβανών κακοποιών. Η ομάδα είχε κατηγορηθεί για 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες ανθρωποκτονίας, τόσο Αλβανών όσο και Ελλήνων.

Η εκτέλεσή του έγινε σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια το απόγευμα της Κυριακής. Ο εκτελεστής του εισέβαλλε πολύ ψύχραιμα μέσα στην καφετέρια και τον εκτέλεσε με 8 σφαίρες τον ποινικό.

Όμως δεν ήταν η τελευταία καθώς τα ξημερώματα είχαμε μία δεύτερη εν ψυχρώ δολοφονία στην περιοχή της Βάρης, στην Ανδρέα Παπανδρέου, με πασίγνωστο πυγμάχο του Παναθηναϊκού να είναι το θύμα εκτέλεσης.

Τάσος Μπερδέσης: Από το Survival νεκρός από σφαίρες μαφιόζων

Η δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση

Ένα SUV μάρκας Lexus σταμάτησε έξω από το σημείο που βρίσκεται ο πυγμαχικός σύλλογος. Ένας από τους επιβαίνοντες εκτέλεσε τον Τάσο Μπερδέση, αθλητή που είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό. Ο πυγμάχος είχε από το παρελθόν μπλεξίματα με συλλήψεις για υποθέσεις εκβιασμών, κυρίως στην περιοχή της Πάτρας το 2008. Ο ίδιος βέβαια αρνούνταν τότε κάθε συμμετοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο πυγμάχος, που είχε συμμετοχή στο reality Survival του Epsilon, είχε κατηγορηθεί ακόμα και για εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιασμών βαλκανικής χώρας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα