Ξεκινά η εκταφή της σορού της Καρολάιν και πωλείται το σπίτι στην Αλόννησο: Η οικογένεια τα πουλάει όλα και κόβει κάθε δεσμό με την Ελλάδα

Καρολάιν Κράουτς: Οι γονείς της επιθυμούν να διακόψουν κάθε επαφή με την Ελλάδα

Κάθε επαφή με την Ελλάδα επιθυμούν να διακόψουν οι γονείς της Καρολάιν, μετά τη στυγερή δολοφονία της κόρης τους από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Από την ημέρα που κέρδισαν και την δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η μητέρα της Καρολάιν είναι ήδη στις Φιλιππίνες μαζί με την μικρή, ενώ αναμένεται σύντομα να πάει και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Κράουτς.

Όπως αποκάλυψαν μάλιστα και χθες μπήκε και πωλητήριο στο σπίτι στην Αλόννησο εμμένοντας στην απόφασή τους η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και μακρινό περιβάλλον όπου δεν θα της θυμίσει τίποτα την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της.

Πατέρας Καρολάιν: «Λυπάμαι που πρέπει να φύγω από το παλιό μου σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου»

Η μόνη εκκρεμότητα όταν ολοκληρωθεί και η πώληση του ακινήτου είναι να γίνει και η εκταφή της σορού της Καρολάιν του χρόνου για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της οικογένειας με την Ελλάδα.

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

“Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου”, είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε:

“Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί”.

Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν έχει πολλές αναμνήσεις από την Αλόννησο που θα τις κρατά για πάντα

“Όταν μεγάλωσε περπατούσαμε χέρι-χέρι μέχρι το χωριό, ελπίζοντας να συναντήσουμε τη Μαρία με το κατσικάκι της. Και μου έκανε ερωτήσεις που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Καρολάιν ήθελε να τη σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει τα όμορφα λουλούδια. Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι λίγα χρόνια αργότερα η Καρολάιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ ο πατέρας της θα θρηνούσα, μένοντας με τις αναμνήσεις μου”, είπε.

Related posts

Η μικρή Λυδία μεγάλωσε: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Καρολάιν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία

«Χαμογελάει» από τον παράδεισο η Καρολάιν: Οι γονείς της πουλάνε το σπίτι τους και εγκαταλείπουν την Αλόννησο

Το έμαθε όλη η Αλόννησος: Η οριστική απόφαση του πατέρα της Καρολάιν, οι 500.000 και οι τίτλοι τέλους

Οι γονείς της Καρολάιν έριξαν «μαύρη πέτρα»: Ο πατέρας της πήρε τη μεγάλη απόφαση και βάζει οριστικό τέλος στην Αλόννησο

Νέα αδιανόητη αποκάλυψη: «Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς

«Η μικρή Λυδία θα ζει τώρα ειρηνικά»: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχασαν τη μάχη για την επιμέλεια της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ποια η απόφαση του Δικαστηρίου

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαβάζει μέσα στο κελί και ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της Κάρολαιν: «Για το μόνο πράγμα που στενοχωριέμαι είναι που συνέλαβαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»