Ξεσπάει η μητέρα της Τοπαλουδη: «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Πίστευα ότι η Ελένη μου θα είναι η τελευταία»

Ξεσπάει η μητέρα της Τοπαλουδη: «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Πίστευα ότι η Ελένη μου θα είναι η τελευταία»

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Οι δηλώσεις της με αφορμή τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες στην Ρόδο το 2018, διαμηνύει «Να σταματήσει η γυναικοκτονία»

«Κάθε φορά ζω και πάλι τον θάνατο της κόρης μου», λέει με αφορμή την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της Δημήτρη Βέργο, στην Φολέγανδρο, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές. Με πόνο ψυχής, μιλά για τα κορίτσια, που όπως η δική της Ελένη, έφυγαν άδικα και βασανιστικά, χωρίς να προλάβουν να ζήσουν.

«Σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Πίστευα ότι η Ελένη μου θα είναι η τελευταία. Αλλά δυστυχώς όχι. Επειδή είναι “νταήδες”. Δεν έχουν μάθει να σέβονται. Δεν μπορεί με ευκολία, επειδή αντέδρασε να την ρίχνεις στα βράχια. Τι ήταν, τσουβάλι», δήλωσε οργισμένη η Κούλα Αρμουτίδου.

Για τη μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς η ίδια δήλωσε, «Δεν θα ξαναδεί το παιδί της, να της φωνάζει “μαμά ήρθα”. Τι να της πω. Καλό κουράγιο. Καλή δύναμη».

Ξεσπάει η μητέρα της Τοπαλουδη: «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας. Πίστευα ότι η Ελένη μου θα είναι η τελευταία»

Ελένη Τοπαλούδη: Οι δηλώσεις της μητέρας της για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Συντετριμμένος ο πατέρας και σύζυγος της μητέρας και του γιου που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στις Σέρρες – «Τα έχω χάσει όλα»

«Μποτιλιάρισμα» στην Κεφαλονιά για… την Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ντυμένη έτσι, με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και άβαφη, για να φάει στο Φισκάρδο και προκάλεσε… χαμό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΜΙΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 13 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Θλίψη στον Alpha για συνεργάτιδα της Κατερίνα Καινούργιου: «Απόψε είσαι στα χέρια του Θεού»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Προτεινόμενα