Ξέσπασε «εμφύλιος» στην οικογένεια Τράγκα: Εξώδικο από τον γιο στη Μαρία Καρρά για τα ακίνητα σε Λας Βέγκας και Ουάσινγκτον

Γιάννης Τράγκας: Είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τέλους το ζήτημα της κληρονομιάς

Ένας «πόλεμος» ανευ προηγουμένου φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Τράγκα. Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, στέλνει εξώδικο στη σύζυγο του εκλιπόντος, Μαρία Καρρά.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του “Live News” του Mega, ο Γιάννης Τράγκας είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τέλους το ζήτημα της κληρονομιάς. Έτσι, κινείται δικαστικά μόλις πληροφορήθηκε από τους δικηγόρους, που είχε προσλάβει στην Αμερική και έψαχναν τα ακίνητα του πατέρα του, ότι διαπιστώθηκε ότι δύο από αυτά τα ακίνητα έχουν αλλάξει χέρια.

Γιώργος Τράγκας: Οι κατηγορίες για τα πόθεν έσχες

Τα εν λόγω ακίνητα βρίσκονται στο Λας Βέγκας και στην Ουάσιγκτον.

Έτσι, ο γιος του Γιώργου Τράγκα έστειλε εξώδικο στην τελευταία σύζυγο του πατέρα του και της ζητάει να του γνωστοποιηθούν και να φανούν όλα τα ακίνητα καθώς και η τοποθεσία αυτών.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη χήρα του Γιώργου Τράγκα μιας και φέρεται να έχει αποκρύψει 30 εκατ. ευρώ και να είναι αντιμέτωπη με δύο κακουργήματα.

Η Μαρία Καρρά καλείται από την Εισαγγελία να δώσει στοιχεία, ντοκουμέντα και εξηγήσεις.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με δύο κακουργήματα και ο ανακριτής θα την καλέσει για παροχή εξηγήσεων για αδικήματα που σχετίζονται με το Πόθεν Έσχες της.

Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος της ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες. Η έρευνα αφορά τις δηλώσεις από το 2012 έως το 2015 για τις οποίες ελέγχεται η ακρίβεια τους, αλλά και για τα έτη από το 2016 έως το 2019 που δεν έγινε υποβολή.

Μαρία Καρρά – Τράγκα: Τι ελέγχουν οι Αρχές;

Ανακριβή στοιχεία για 2012 – 2015
Μη υποβολή Πόθεν Έσχες για το 2016 – 2019

Σύμφωνα με το MEGA, o κλοιός σφίγγει μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, η οποία και έκανε την σχετική έρευνα.

Η κυρία Καρρά δεν δήλωνε περιουσία περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα είτε για απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα, οι ιστότοποι των εκδόσεων του Τράγκα δεν είναι πια ενεργοί, ενώ στο facebook του περιοδικού του αναρτήθηκε μετά από καιρό ανάρτηση για άλλο διαδικτυακό μέσο, συνηγορώντας πως η επιχειρηματική δραστηριότητα των Τράγκα έχει εκλείψει.

Η Μαρία Καρρά, ως δημοσιογράφος, υποχρεούται από τον νόμο να κάνει Πόθεν Έσχες κάθε χρόνο αλλά και μετά την απώλεια της δημοσιογραφικής ιδιότητας και τώρα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και την δικογραφία.

Άγρια κόντρα του γιου του Τράγκα, Γιάννη με τη Μαρία Καρρά για την κληρονομιά – Τα “κρυμμένα” ακίνητα σε εταιρείες
Ο ανακριτής θα την καλέσει σε απολογία, με το πιθανότερο σενάριο να είναι πως αυτή θα ζητήσει προθεσμία με τον δικηγόρο της για να προετοιμαστεί.

Related posts

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης

Πρώτη φορά στην Ελληνική Βουλή: Αυτός είναι ο ο βουλευτής που χτύπησε άλλο βουλευτή μέσα στην ολομέλεια