Ξέσπασε σε κλάμματα στον αέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Δεν έχω άλλον. Είμαι ολομόναχος»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλα συνέβησαν μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Στην εκπομπή του Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για όλα. Μάλιστα υπήρξε και μια στιγμή που η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά. Ήταν όταν ο Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του και πώς προσπάθησε να το αντιμετωπίσει μέσα από τη δουλειά του.

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε ο Ουγγαρέζος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο