«Ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»: O Κατερινόπουλος «ισοπεδώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη με λίγες λέξεις

Θανάσης Κατερινόπουλος: Οι δηλώσεις που “καίνε” τον Μάνο Δασκαλάκη

Εντύπωση έχει προκαλέσει η ψυχραιμία αλλά και ο χειρισμός της όλη κατάστασης με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών του, από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ, «πήρε τ’ όπλο» του και «πυροβόλησε κατά ριπάς» τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα από την Πάτρα, που έχασε 3 παιδιά μέσα σε σχεδόν 3 χρόνια, με αφορμή την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης 6ης Απριλίου στα δικαστήρια.

«Ο Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τετάρτη (06/04) το απόγευμα.

“Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ”, δηλωσε ο Κατερινόπουλος

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του».
«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

Σημειώνεται, πως συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του έφτασε στην ανακρίτρια, στην Ευελπίδων, το πρωί της Τετάρτης 6ης Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του και της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

O Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας από την ανακρίτρια δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος και ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το αν η Ρούλα είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για κάτι που να τον κάνει να υποψιαστεί απάντησε πως «δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας».

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.

Για το αν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου απάντησε αρνητικά καθώς όπως είπε δεν είναι κάτι που τον αφορά αυτή την στιγμή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε και για το θέμα της σπιτονοικοκυράς τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος που ξεκίνησε έρευνα από τις αρχές για το θέμα αυτό.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες