Υπόθεση Γλυκών Νερών: Τα ξαφνικά στοιχεία που έβγαλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να σωθεί, η ανατροπή πριν το δικαστήριο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Και πάλι στο προσκήνιο ο εφιάλτης των Γλυκών Νερών

Τον προηγούμενο χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάιο μια νεαρή κοπέλα μόλις 20 ετών άφησε την τελευταία της πνοή, από τον ίδιο της τον σύζυγο ο οποίος την δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια, παριστάνοντας πως το έγκλημα ήταν διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι τους.

Η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά οδηγείται στην τελική της ευθεία, αλλά οι ανατροπές συνεχίζονται πριν από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που κατηγορείται για τον φόνο της Καρολάιν, του σκύλου τους, καθώς και ψευδή κατάθεση.

Ποια είναι τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Αρκετά είναι τα νέα στοιχεία, που έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σύμφωνα με την εκπομπή, οι γονείς του φονιά δεν πρόκειται να καταθέσουν στην πρώτη δικάσιμο και η εξέλιξη αυτή μοιάζει τελεσίδικη, γεγονός που οφείλεται μάλλον στο ότι εκείνοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Το δεύτερο στοιχείο και πιο σημαντικό είναι το δεύτερο ημερολόγιο, που μοιάζει να είχε Καρολάιν και να φέρνει μια διαφορετική διάσταση του φονικού. Η υπεράσπιση δείχνει πρόθυμη να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία μέσα από το ημερολόγιο, ώστε να παρουσιάσει τη θέση της υπέρ του φονιά.

Περισσότερες πληροφορίες για την δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θα θελήσει να αποδείξει, ότι κίνητρο δεν υπήρξε, ενώ έχουν υπάρξει και προβλήματα στη σχέση τους, που οφείλονται στην επιθετικότητα της Καρολάιν.

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας δεν έχει προχωρήσει καμία νομική ενέργεια για το οικόπεδο στο Πικέρμι, όπου σχεδίαζε να χτίσει το ζευγάρι, προτού γίνει το έγκλημα. Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν το οικόπεδο να γραφτεί στη μικρή Λυδία, κάτι στο οποίο κανείς δεν έχει φέρει αντίρρηση, αλλά λόγω της δίκης, όπως και του προβλήματος υγείας του πατέρα, το θέμα έχει πάει πίσω προς το παρόν.

Related posts

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας