Υπόθεση Πάτρας: Παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Όλες οι νέες εξελίξεις μετά την σύλληψη της Ρούλας

Την παραίτηση του από την υπόθεση αναμένεται να ανακοινώσει ο δικηγόρος που είχε για αρχή αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης Ρούλας, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας που δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα αποφάσισε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται.

Πληροφορίες θέλουν τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου να παραιτείται από την υπεράσπισή της μετά την αποκάλυψη ότι ήταν η 33χρονη που δολοφόνησε την Τζωρτζίνα με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους πριν την 9χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο κ. Λύτρας εμφανίζεται να θεωρεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη στάση της και όσα του είχε πει, πριν να συλληφθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, τον εξέθεσαν ως νομικό.

Στην δικαιοσύνη σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της Τζωρτζίνας από την Πάτρα καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού δείχνει «απολύτως δεμένη» με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Related posts

Έχει προχωρήσει στην ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης: Σε νέα σχέση μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου – Αυτή είναι σύντροφός του

Του το ξεκαθάρισε: Ο ιατροδικαστής Λέων σχολιάζει την ανάρτηση του Αλέξη Κούγια ως νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

«Έκανα τα πάντα»: Ο γιατρός της Τζωρτζίνας απαντά στην οικογένεια Πισπιρίγκου μετά τη μήνυση που δέχτηκε

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη σε βάρος της για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

“Η «Μήδεια» του Αλίμου”: Η γυναίκα που σκότωσε τα παιδιά της επειδή την απάτησε ο άντρας της

Απόστολος Λύτρας: «Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά. Φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα»

Ο κουμπάρος της Ρούλας και του Μάνου έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά

Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

“Χτυπιόταν καθώς την έπνιγαν”: Από γυναικεία νύχια οι πληγές στο στόμα της Μαλένας