Ζάκυνθος γλέντι: Συνωστισμός και χοροί μέχρι το πρωί σε παραλία μετά το κλείσιμο των μπαρ στις 12

by Newsroom i-diakopes.gr
Ζάκυνθος γλέντι: Συνωστισμός και χοροί μέχρι το πρωί σε παραλία μετά το κλείσιμο των μπαρ στις 12

Ζάκυνθος γλέντι: Δεν τους πτόησε ότι έκλεισαν τα μαγαζιά στις 12

Ζάκυνθος γλέντι: Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα. Ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε… αλλού, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ζακύνθου.

Όπως μεταδίδει το zantereport.gr, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην περιοχή, πλήθος κόσμου μεταφέρθηκε στην παραλία για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το site παρουσιάζεται η κατάσταση που επικρατούσε εχθές το βράδυ στην περιοχή.

Ζάκυνθος γλέντι: Συνωστισμός και χοροί μέχρι το πρωί σε παραλία μετά το κλείσιμο των μπαρ στις 12

Δεκάδες νεαροί και νεαρές συγκεντρώθηκαν στο σημείο και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν. Και αυτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,όπως μεταδίδει ο ιστότοπος. Στο βίντεο είναι εμφανές ότι οι περισσότεροι από τους παρόντες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό. Διασκέδαζαν ο ένας κολλητά με τον άλλον και φυσικά χωρίς μάσκα. 

Πέραν του συνωστισμού και του ανεξέλεγκτου του πράγματος στην παραλία του Λαγανά, ζήτημα γεννάται και από την κατάσταση στην οποία την αφήνουν φεύγοντας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι λουόμενοι το πρωί αντίκρισαν μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα, με κίνδυνο να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Η κατάσταση που άφησαν την παραλία το πρωί οι γλεντζέδες τουρίστες αποτυπώνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το zantetimes.

BBC: Βρετανίδα δασκάλα τσιμπήθηκε από τσιμπούρι στην Σύρο: «Ήμουν σε κώμα για 42 μέρες»

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Προτεινόμενα