Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του

by Paraskevi Nakou
Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις γεννήτριας βενζίνης

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, πρόκειται για 58χρονο και 55χρονη οι οποίο δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Δευτέρα

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις γεννήτριας βενζίνης, ενώ όλα δείχνουν ότι οι δύο άνθρωποι πέθαναν στον ύπνο τους. Την είχαν εντός της οικίας τους για παροχή ρεύματος και βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο όπου εντοπίστηκαν.

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Οι 5 περιοχές που «πνίγονται» στο νερό με πάνω από 100 χιλιοστά βροχής
Δοκιμάζεται η χώρα από την κακοκαιρία Byron. Ο διευθυντής ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος αναφέρει στο in πως τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μέσα στη νύχτα – «Η κακοκαιρία έχει ακόμα δρόμο μπροστά της»

Σημαντικά ύψη βροχής καταγράφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Byron. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται σε πολλές περιοχές, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, καλλιέργειες να καταστρέφονται και υποδομές να δοκιμάζονται.

Νέα «βόμβα» για Μαζωνάκη: Η ΕΛ.Α.Σ βρήκε τρίτο πρόσωπο στον φόνο – Σοβαρές αποκλίσεις στις καταθέσεις

Γιατρός και υπνοθεραπευτής έπεισαν τον Μαζωνάκη να κάνει πλασμαφαίρεση ενώ αυτός δίσταζε

Από τι πέθανε τελικά ο Μαζωνάκης; Τι εξετάζεται ως πιθανή αιτία θανάτου – Τα νεότερα

Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκάλυψη «βόμβα» – Ο υπνοθεραπευτής τον πίεσε να κάνει πλασμαφαίρεση

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Έκτακτη ανακοίνωση από Ντμίτpι Mεντβέντεφ

Προτεινόμενα