Αστρονομικός μισθός: Σουβλατζίδικο στο Δουβλίνο, προσφέρει «τρελά» λεφτά για Έλληνα «τυλιχτή»

Δουβλίνο: Το ελληνικό εστιατόριο που προσφέρει 2.500 ευρώ τον μήνα

Ένα ελληνικό εστιατόριο στο Δουβλίνο προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για όποιον το τολμήσει και θέλει να δουλέψει στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα ζητείται Έλληνας «τυλιχτής» με μισθό 2.500 ευρώ το μήνα.

Γνώστες του «τυλιχτού» ψάχνει ελληνικό σουβλατζίδικο με έδρα το Δουβλίνο, προσφέροντας πολύ καλό – για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά και της Ιρλανδίας – μισθό, αεροπορικό εισιτήριο αλλά και προσωρινή διαμονή σε όποιον τολμήσει το βήμα.

«Θέλει ανθρώπους να ξέρουν τη δουλειά, να μπορούν να την κάνουν και να αποδίδουν την ελληνική εικόνα στο σουβλάκι» ανέφερε ο υπεύθυνος του καταστήματος μιλώντας στον Alpha.

Όσο για το αν τα 2.500 ευρώ είναι ένας αξιοπρεπής μισθός στην Ιρλανδία, ο ίδιος απαντά: «Για την Ελλάδα και για την Ιρλανδία είναι ένας πολύ καλός μισθός. Ο κατώτατος μισθός εδώ είναι 1.600, όταν δίνεις 2.500 ευρώ είναι αρκετά παραπάνω. Αυτό που έχει διαφορά είναι το σπίτι που κοστίζει από 750 ευρώ και πάνω».

Όσο για τις έξτρα παροχές του καταστήματος σε όσους Έλληνες ενδιαφερθούν; «Για όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουνε να κάνουν το βήμα, προσφέρουμε το εισιτήριο και παρέχουμε μια διαμονή τουλάχιστον 15 ημέρων για να αισθάνεται άνετα και να ξέρει ότι θα έρθει και δεν θα μείνει στο δρόμο».

Δουβλίνο: Τι λέει υπάλληλος του εστιατορίου για τις συνθήκες εργασίας

Ένας από εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την αγγελία και πήραν το δρόμο της μετανάστευσης, ο Μηνάς λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι από Θεσσαλονίκη. Μου την πρότεινε ένας φίλος την αγγελία. Πήρα τηλέφωνο συνεννοήθηκα με τους ανθρώπους και ήρθα.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στους 2 μήνες που είμαι εδώ, μαθαίνω πως είναι να ζει ένας άνθρωπος. Στην Ελλάδα ήμασταν δούλοι. Πήγαινα στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ έχουμε και ρεπό, δουλεύουμε 48 ώρες την εβδομάδα. Από τα χρήματα περισσεύουν κιόλας και αξίζει να το προσπαθήσει κάποιος αυτό».

Related posts

Πενθήμερη εργασία τέλος: Έρχεται εξαήμερο από τον Ιούλιο – Τι ισχύει στις άλλες χώρες

Δıπλώματα οδήγnσης: Όλα από την αρχή – Ποιοι θα δώσουν εξετάσεıς από το μnδέν

Έρχεται το «Καλάθι του νονού» – Τι θα περιλαμβάνει τελικά