Έκτακτη ενίσχυση: Ποια νοικοκυριά θα λάβουν χρήματα και πόσα θα είναι αυτά

by i-diakopes.gr

Έκτακτη ενίσχυση: Αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις για την οικονομική βοήθεια σε νοικοκυριά

Έκτακτη ενίσχυση: Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις σχετικά με τις έκτακτες ενισχύσεις σε νοικοκυριά. Τα οποία κρίθηκε ότι δεν στηρίχθηκαν όπως θα έπρεπε από τον Μάρτιο έως και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα έχει κλειδώσει από το Μέγαρο Μαξίμου η ενίσχυση με τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες. Με δεδομένο ότι για τους μακροχρόνια ανέργους έχει ήδη ανακοινωθεί εφάπαξ επιδότηση με 400 ευρώ, το βάρος θα πέσει σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και επαγγελματίες.

Έκτακτη ενίσχυση: Ποια νοικοκυριά θα λάβουν χρήματα και πόσα

Δείτε αναλυτικά τα ποσά που αναμένεται να λάβουν τα νοικοκυριά στο πλαίσιο της έκτακτης ενίσχυσης

Η συμμετοχή του κρατικού προϋπολογισμού στα δώρα Χριστουγέννων των εργαζομένων σε αναστολή θα υπολογιστεί με βάση τα 534 ευρώ της ειδικής αποζημίωσης, δηλαδή τον πραγματικό μισθό που έλαβαν την περίοδο της αναστολής και όχι τον ονομαστικό τους.

Έτσι, εργαζόμενος με μισθό 800 ευρώ, που τέθηκε σε αναστολή τον Αύγουστο, θα λάβει τα εξής:

-Δώρο Χριστουγέννων 319,30 ευρώ από τον εργοδότη του για το διάστημα Μαΐου-Ιουλίου, υπολογισμένο επί του ονομαστικού μισθού των 800 ευρώ.

-Δώρο Χριστουγέννων 356 ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για το διάστημα Αυγούστου-Δεκεμβρίου, υπολογισμένο επί του πραγματικού μισθού των 534 ευρώ.

Στο σύνολό του, το δώρο του φτάνει στα 675,30 ευρώ, αντί των 833,33 ευρώ που θα έπαιρνε αν δεν είχε ανασταλεί η σύμβασή του. Ωστόσο αυτή η διαφορά των 158,03 ευρώ υπερκαλύπτεται από τα 266 ευρώ. Που θα λάβει τον Δεκέμβριο ως έκτακτη αύξηση στην ειδική αποζημίωση των 534 ευρώ για τον Νοέμβριο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα