Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ – Δείτε τις ημερομηνίες

Επίδομα παιδιού: Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες που θα γίνει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ

Επίδομα παιδιού: Η τέταρτη δόση καταβλήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στους ωφελούμενους από τον ΟΠΕΚΑ. Πλέον υποβάλλονται οι αιτήσεις για την πληρωμή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης του επιδόματος Α21. Το επίδομαι παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 το 2020. Το δικαιούμενο ποσό του επιδόματος παιδιού θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στο Α21 του 2020 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2018.

Στο σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάζουν τις συχνές ερωτήσεις και τις σχετικές απαντήσεις που δίνονται από τον οργανισμό. Και στοχεύουν σε τυχόν διευκρινίσεις γύρω από το Επίδομα Παιδιού.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ

Για να χορηγηθεί το επίδομα η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι υπόλοιπες δόσεις θα καταβληθούν ως εξής:

πέμπτη δόση επιδόματος παιδιού Σεπτέμβριος – Οκτώβριος θα δοθεί Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

έκτη δόση του Επιδόματος Παιδιού Νοέμβριος – Δεκέμβριος θα δοθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2020.

Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση.

Related posts

Τράπεζες: Γıατί είναι κλεıστές για 4 ημέρες – Τı θα γίνει με μıσθοδοσίες και σuναλλαγές

Πóτε θα κóβεται το ρεúμα νέοι κανόνες για τους απλńρωτους λоγαριασμούς

Auτός είναι ο νέος ΕΝΦΙΑ